Skip to main content

Onze sociale betrokkenheid

Voor ons zijn goede, betaalbare mode en duurzaam ondernemen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zetten ons op vele manieren in: voor het milieu, voor de mensenrechten en voor eerlijke inkomens en productieomstandigheden bij onze leveranciers.

Doelen met verantwoord­elijkheid

Informeer nu

Hoge sociale en milieunormen zijn voor ons al vele jaren vanzelfsprekend - uit overtuiging. Onze klanten steunen onze projecten met hun aankopen: Op die manier maken zij meer rechtvaardigheid, meer welvaart en betere levensomstandigheden mogelijk.

Onze verbintenis

De volgende projecten liggen ons bijzonder na aan het hart

Wij financieren verschillende scholen in Bangladesh - en zijn daarmee een van de grootste particuliere onderwijsverstrekkers in het land. Een goede opleiding is een belangrijke voorwaarde voor professioneel succes. 3.000 kinderen profiteren van onze inzet. Onze scholen zijn technologisch up-to-date. Zij beschikken over moderne leermiddelen en dekken hun energiebehoeften met hun eigen zonnesystemen. Bovendien steunen wij een lagere school en een kleuterschool in Dhaka.

Toegang tot schoon water is de basis voor betere hygiëne en gezondheid. Daarom hebben wij meer dan 8.000 waterputten en 2.000 latrines geïnstalleerd in Bangladesh, ons belangrijkste textielproducerende land. Meer dan 600.000 mensen genieten van schoon drinkwater dankzij ons project.

Wij steunen uitgebreide medische zorgdiensten. Hierdoor kunnen steeds meer fabrieksarbeiders in onze toeleveringsfabrieken en hun kinderen gratis medische zorg krijgen. Tot nu toe hebben we meer dan 50.000 behandelingen financieel gesteund.

Interesse gewekt?

Meer informatie over onze sociale betrokkenheid, onze productienormen en onze doelstellingen voor de toekomst vindt u in ons huidige

Duurzaamheidsverslag