Skip to main content

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een Europees succesverhaal met bijna 4000 filialen verdeeld over 12 landen. Wij spelen een belangrijke rol in de detailhandel voor mode en non-food in heel Europa.

Nog vragen? Neem contact met ons op

Klik hier

Wie zijn wij?

KiK in Europa

Internationaal dragen ongeveer 29.000 werknemers bij aan ons succes, waardoor wij de afgelopen jaren zijn blijven groeien. Ons doel op lange termijn is het exploiteren van 5.000 moderne winkels in Europa.

Daarbij hebben wij ons motto stevig verankerd in de bedrijfsnaam: KiK staat voor "Klant is Koning". Wij hebben deze belofte in veertien Europese landen met succes ingelost. Onze lage prijzen worden bijzonder gewaardeerd door gezinnen, jonge ouders en prijsbewuste klanten.

Wat bieden wij?

Mode, huishoudelijke artikelen, decoratie en nog veel meer.

Heb je een nieuwe outfit nodig voor jezelf of jouw kinderen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Kom en ontdek onze ruime keuze aan modieuze kleding van de beste kwaliteit tegen de beste prijzen.

Wij zijn al heel lang meer dan alleen maar een mode- en non-food discounter. Wij hebben een breed assortiment wat bestaat uit alledaagse producten, zoals decoratie, speelgoed, schoonheidsproducten, accessoires, woontextiel en nog veel meer! Laat je verrassen door ons grote assortiment in een van onze filialen.

Wat is belangrijk voor ons

Duurzaamheid maakt deel uit van onze missie

Wij staan niet alleen voor producten van hoge kwaliteit tegen consumentvriendelijke prijzen, maar ook voor de naleving van sociale- en milieunormen. Voor ons sluiten voordelig en eerlijk elkaar niet uit!

Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid langs wereldwijde toeleveringsketens en willen transparant zijn over onze successen en uitdagingen. Wij zijn blij dat wij deel uitmaken van een sterk netwerk in dit streven, de brancheoverkoepelende textielalliantie.

Wist je dat?

Wij zijn al jaren actief betrokken bij vele sociale projecten. Wat ons bijzonder na aan het hart ligt, is de geëngageerde samenwerking in onze productielanden, zodat de plaatselijke bevolking op duurzame wijze wordt ondersteund.

Meer informatie

Wat ons speciaal maakt

Aantrekkelijke carrièremogelijkheden

Wij weten dat de centrale pijler van ons ondernemingssucces onze 29.000 medewerkers zijn - zowel in onze filialen als in ons hoofdkantoor. 

En ook als werkgever hebben we veel te bieden: Carrièremogelijkheden en een hoge mate van werkzekerheid, evenals een goede werksfeer en een grote collegialiteit binnen het team. Wij zien onszelf als een werkgever en tegelijkertijd als een aanbieder van kansen - dit betekent dat wij werknemers niet alleen selecteren op basis van hun kwalificaties, maar vooral op basis van hun persoonlijkheid.

Vacatures