Skip to main content

Jouw nieuwe uitdaging

Zó veel plekken om te werken… waarom dan bij KiK? Omdat onze winkel straks ook een beetje jóuw winkel is. Je gaat samen met leuke collega’s dingen aanpakken, oppakken, beetpakken en daarbij veel meters maken. We zorgen er continu voor dat de winkel er goed uitziet en dat klanten vinden wat ze zoeken. Een beetje conditie heb je dus wel nodig. Lijkt je dat wat? Dan is, vanaf het moment dat je bij ons begint, geen dag meer dezelfde! 

Bij KiK is heel veel te ontdekken

Ontdek onze vacatures

Werken bij KiK, wat betekent dat

Werken bij KiK is groeien

Werken moet leuk zijn én je de mogelijkheid geven om te groeien. In je werk en als mens. We selecteren daarom niet alleen op kwalificaties, maar ook op persoonlijkheid. Er wordt in onze winkels hard gewerkt en dan is het fijn als je een goed team hebt. Zonder onze 29.000 collega’s zijn we niets, dus we bieden je werkzekerheid, een goede werksfeer en de kansen om door te groeien Erfolgsgeschichten.

Diversiteit

Bij KiK zijn we heel divers. Zowel onze medewerkers als ons assortiment. Bij ons mag je helemaal jezelf zijn!

Door onze lage prijzen zijn we er voor iedereen: gezinnen, jonge ouders en mensen die op de prijs letten. Behalve mode hebben we ook een zogenaamd ‘non-food’ assortiment met decoratie, speelgoed, schoonheidsproducten, accessoires, woontextiel en nog veel meer. Loop eens binnen in een winkel en verbaas je!

(KiK-) Familie

Of je nu wil bijverdienen, spaart voor een huis of je gezin onderhoudt: bij KiK krijgt iedereen kansen en kan iedereen meedoen. We kijken dan ook niet alleen naar wat je kan, maar ook wie je bent. De kracht van KiK zit ‘m in de teams en er is uiteraard ook plek voor jou. 

Duurzaamheid

Een goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs is belangrijk, maar niet tegen élke prijs. Als bedrijf dragen we verantwoordelijkheid voor de wereld om ons heen. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor alle mensen die overal ter wereld onze kleding maken. Door goed te handelen en transparant te zijn, hoeven ‘voordelig’ en ‘eerlijk’ elkaar niet uit te sluiten. Daarom zijn we er trots op deel uit te maken van een sterke, branche-overkoepelende samenwerking die duurzaamheid stimuleert en controleert. Duurzaamheid 

Waardering en sfeer

Werken moet leuk zijn én je de mogelijkheid geven om te groeien. In je werk en als mens. We selecteren daarom niet alleen op kwalificaties, maar ook op persoonlijkheid. Er wordt in onze winkels hard gewerkt en dan is het fijn als je een goed team hebt. Zonder onze 29.000 collega’s zijn we niets, dus we bieden je werkzekerheid, een goede werksfeer en de kansen om door te groeien.

Zekerheid

Als snelgroeiend, internationaal opererend bedrijf zorgen wij voor stabiliteit en zekerheid. Ook in tijden van crisis bieden wij een veilige werkplek. Of je nu wil bijverdienen, spaart voor een huis of je gezin onderhoudt: bij KiK krijgt iedereen kansen en kan iedereen meedoen. 

KiK in cijfers

Wij groeien!

57 filialen and counting

Waar wacht je nog op? Start jouw carrière bij KiK!

Niet te stoppen!

4.202

Nieuwe medewerkers in 2020 in Europa, ondanks de pandemie en lockdown.

KiK Europa

12

Wij zijn actief in 12 landen.

Iedereen een kans!

452

Werknemers. Word jij onze 500e werknemer?