Skip to main content

Werken op ons hoofdkantoor

Op ons hoofdkantoor draait alles om onze winkels

Op ons hoofdkantoor in Best, vlakbij Eindhoven, draait alles om onze winkels. Die moeten altijd blijven draaien, zonder hapering. Bevoorrading, winkelinrichting, personeel aannemen, huur- en salarisbetalingen… het is een strakke operatie. Want de winkels die we hebben, willen we ook houden. Bovendien willen we er steeds meer winkels bij hebben, zo hard als we groeien. Dat is eveneens een speerpunt op het hoofdkantoor: nieuwe winkels op de juiste plekken met het beste personeel. Zodat op steeds meer plaatsen in ons land de klant koning kan zijn.

Hier vind je onze vacatures

Klik hier

Kom jij ons team versterken?

Waarom werken op ons hoofdkantoor

Met zoveel nieuwe winkels groeien we ook op ons hoofdkantoor. Dus zoeken we leuke collega´s om mee samen te werken.

Naast iedere dag een gezamelijke lunch hebben we ook veel lol met elkaar. We hebben een afdeling die support verleent aan onze filialen, een afdeling die zich bezig houdt met groei van onze winkels, en daarnaast ook nog een afdeling HR. We werken als team, maar ook veel samen met onze verschillend teams om onze groei mogelijk te maken. Nieuwsgierig? Bezoek onze vacatures om te ontdekken wat bij jou past. 

Overtuigd?

Klik hier

Unsere Benefits: Das bieten wir Ihnen

Opleidingen

Al onze filialen zijn erkend leerbedrijf. We werken dus veel met stagiaires in onze filialen. Ook op ons hoofdkantoor werken we veel met stagiaires of collega´s die trainingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan een training verzuimspecialist, cursus Duits of een HBO opleiding in een richting die bij jou past!

Hybride werken

Werk jij wel eens graag vanuit huis, of liever op kantoor met het team? Bij ons is alles bespreekbaar. Wij hebben geen strak weekschema of thuiswerkdagen, want we vragen eerst wat bij jou past. Wat we wel hebben? Iedere dag samen lunchen, dat vinden we namelijk ook heel belangrijk! 

Jouw start bij KiK

We hebben bij KiK een inwerkprogramma om er voor te zorgen dat we niks missen als we je inwerken. Je start bij ons met hulp en begeleiding. Het zelf doen? Dat mag als je zelf aangeeft dat je er klaar voor bent. 

Tatum HR-adviseur

„Hier is veel mogelijk“

We groeien echt keihard en zoeken daarom veel goede mensen voor onze nieuwe winkels. Een reden om voor KiK te werken? Als we zien dat je het goed doet, dan willen we je ook houden. Hier is veel mogelijk, ook qua doorgroeien. Er gaan uiteraard ook mensen weg, maar die vertellen vaak over de fijne tijd die ze hebben gehad en de kansen die ze kregen. En zeg nou zelf: bij welke grote retailer schakelt een winkelmedewerker nog direct met HR op het hoofdkantoor? Ik help mensen graag verder met al hun vragen, want de mentaliteit is hier net als in onze winkels: je bent er voor je collega’s. En andersom.