Skip to main content

Jouw nieuwe uitdaging bij KiK

Jouw nieuwe uitdaging bij KiK

Onze winkel is straks ook een beetje jóuw winkel. Je gaat samen met leuke collega’s dingen aanpakken, oppakken, beetpakken en daarbij veel meters maken. We zorgen er continu voor dat de winkel er goed uitziet en dat klanten vinden wat ze zoeken. Een beetje conditie heb je dus wel nodig. Lijkt je dat wat? Dan is, vanaf het moment dat je bij ons begint, geen dag meer dezelfde! 

Ontdek jouw nieuwe uitdaging

Klik hier voor onze vacatures

Onze filialen, onze trots

Maar niet zonder onze mensen

We houden van een fijne werksfeer waar iedereen meedoet en kansen krijgt. Collega’s staan voor jou klaar en andersom. Het team werkt hard, met respect voor elkaar en met veel plezier. Geld verdienen is belangrijk, maar dat moet ook leuk zijn. Daar vertellen we je graag meer over als je langskomt. 

Als filiaalmanager bijvoorbeeld geef je leiding aan een winkel. Klopt, maar bij KiK zeggen we het graag anders: je werkt er samen met het team. Je coacht, luistert, stuurt aan en pakt aan, met elkaar. Leidinggeven dus, alleen op zo’n manier dat werken bij KiK voor iedereen leuk is. Want dan is de winkel niet alleen van jou, maar een beetje van iedereen. En liggen de stapels recht, slingert er niets op de grond, zijn de schappen gevuld en is je team vriendelijk en behulpzaam naar de klant. Zo haal je jouw doelstellingen, zonder dat ook maar één dag dezelfde is. 

Jouw doorgroeimogelijkheden

Samen naar succes!

Voordat we het over onszelf gaan hebben, leggen we even uit wat KiK betekent: Klant is Koning. Wat we met z’n allen ook doen, de klanten staan voorop. Want zonder hen geen winkels. Bovendien, zonder goede medewerkers en energieke teams geen tevreden klanten. Dankzij dit motto en deze mentaliteit is KiK succesvol geworden, met bijna 4.000 filialen verdeeld over 12 landen in Europa en – hou je vast – zo’n 29.000 collega’s.

Wij zijn er voor je

Klik hier

Werken bij KiK biedt vele voordelen

Zekerheid

Als snelgroeiend, internationaal opererend bedrijf zorgen wij voor stabiliteit en zekerheid. Ook in tijden van crisis bieden wij een veilige werkplek. Of je nu wil bijverdienen, spaart voor een huis of je gezin onderhoudt: bij KiK krijgt iedereen kansen en kan iedereen meedoen. 

Eén team!

We kijken dan ook niet alleen naar wat je kan, maar ook wie je bent. De kracht van KiK zit ‘m in de teams en er is uiteraard ook plek voor jou. Het is flink doorwerken, maar dan wél met veel plezier. Kom jij erbij?

15% personeelskorting

 

Werknemers en hun gezin krijgen 15% korting op elke aankoop. Daarnaast zijn er speciale kortingsaanbiedingen exclusief voor onze medewerkers.

Doorgroeimogelijkheden

Werken moet leuk zijn én je de mogelijkheid geven om te groeien. In je werk en als mens. We selecteren daarom niet alleen op kwalificaties, maar ook op persoonlijkheid. Er wordt in onze winkels hard gewerkt en dan is het fijn als je een goed team hebt. Zonder onze 29.000 collega’s zijn we niets, dus we bieden je werkzekerheid, een goede werksfeer en de kansen om door te groeien.

Tina vertelt

"Gestimuleerd om mijzelf te ontwikkelen"

KiK heeft mij vanaf het begin gestimuleerd om mezelf te ontwikkelen. Nog maar drie jaar geleden startte ik in Delft. Ik was de taal nog aan het leren, maar mijn filiaalmanager vroeg toch of ik de winkel in Rotterdam wilde gaan leiden. Inmiddels wordt mijn winkel verbouwd en groeit van 340 naar 900m2! En nu er in mijn eigen woonplaats een filiaal wordt geopend, krijg ik weer de kans om dichter bij mijn huis te werken als ik dat zou willen. Geweldig toch? Ik bied mijn eigen mensen ook zoveel mogelijk kansen om te groeien. Zo geef ik mijn motivatie door.