Skip to main content

Weekendhulp, 8-12 uur - Almere Centrum

Er is in het weekend plek voor een enthousiaste aanpakker (m/v, 10 uur)

Zó veel plekken om wat bij te verdienen… waarom dan bij KiK? Omdat je terechtkomt in een leuk team dat kijkt wat je kan en jou laat doen waar je goed in bent. Je gaat samen met je collega’s dingen aanpakken, oppakken, beetpakken en daarbij veel meters maken. Een beetje conditie heb je dus wel nodig. Samen zorg je ervoor dat de winkel er goed uitziet en dat klanten vinden wat ze zoeken. Wil jij nooit meer een saai weekend én lekker bijverdienen? Solliciteer dan nu!

Je werkt minimaal 10 uur en je werktijden uiteraard altijd in overleg zodat je met school en zo nooit in de knel komt. En wat doe je dan zoal, behalve klanten helpen? Eigenlijk alles wat je collega’s hulp bij kunnen gebruiken. Spullen uitpakken, labels eraan maken, alles een plek geven in de winkel en verpakkingsmateriaal opruimen. Je kijkt steeds goed om je heen of alles steeds netjes is, want dat vinden klanten fijn - en wij zelf ook.

We houden van een fijne werksfeer: collega’s staan voor jou klaar en andersom. Het team werkt hard, met respect voor elkaar en met veel plezier. Geld verdienen is belangrijk, maar dat moet ook leuk zijn. Wat je salaris is, bepalen we op basis van je leeftijd en ervaring. Het is in ieder geval hóger dan de CAO voorschrijft. Mooie extra’s zijn de 15% personeelskorting en de voordelige zorgverzekering. Daar vertellen we je graag meer over als je langskomt. Goed idee? Solliciteer dan nu. We zien je graag in onze winkel!

  • elke maand salaris, hoger dan CAO
  • 10 uur per week, flexibele tijden in overleg
  • 15% personeelskorting in onze winkels
  • voordelige ziektekostenverzekering beschikbaar
  • je bent enthousiast én hebt een goede conditie
  • je bent beschikbaar in het weekend
  • solliciteren op www.werkenbijkik.nl 

Waarom het zo leuk is om in een team van KiK te werken, wat voor mensen we graag in ons midden hebben en waarom we samen zo hard werken lees je in de tekst hierboven!

Plaats
1334 BT Almere
functie
Deeltijds