Skip to main content

Filiaalmanager, 38 uur

Een meewerkend voorman/-vrouw die het team motiveert en laat stralen (38 uur)

Als filiaalmanager geef je leiding aan een winkel. Klopt, maar bij KiK zeggen we het graag anders: je werkt er samen met het team. Je coacht, luistert, stuurt aan en pakt aan, met elkaar. Leidinggeven dus, alleen op zo’n manier dat werken bij KiK voor iedereen leuk is. Want dan is de winkel niet alleen van jou, maar een beetje van iedereen. En liggen de stapels recht, slingert er niets op de grond, zijn de schappen gevuld en is je team vriendelijk en behulpzaam naar de klant. Zo haal je jouw doelstellingen, zonder dat ook maar één dag dezelfde is.

Het belangrijkste is natuurlijk dat jouw winkel goed blijft draaien. Een goed lopend team vol energie en een smetteloze winkel zijn daarbij je uitgangspunt. Je maakt de personeelsplanning - je begrijpt hoe belangrijk flexibiliteit is - en je zorgt voor de kassa, inclusief geld tellen, storten en de administratie bijhouden. Omdat je team alles is, ben je wanneer nodig op koopavonden en tijdens de weekends in de winkel. Je bent er voor je mensen, ook omdat het werk best zwaar kan zijn. Voor de zekerheid nog dit: je denkt en werkt op MBO-niveau en je spreekt goed Nederlands.

We moeten hier toch even het cliché ‘dynamisch bedrijf’ gebruiken, want het is echt waar: we groeien keihard en doen dat met veel plezier. Bij de inmiddels al 50 KiK-winkels houden we van een fijne werksfeer waar iedereen meedoet en kansen krijgt. Collega’s staan voor jou klaar en andersom. Onze teams werken hard, met respect voor elkaar en met veel plezier. Geld verdienen is belangrijk, maar dat moet ook leuk zijn. Mooie extra’s zijn de 15% personeelskorting en de voordelige zorgverzekering. Daar vertellen we je graag meer over als je langskomt. Goed idee? Solliciteer dan nu of bel 040 - 850 45 96 en vraag naar de afdeling HR.

  • 38 uur per week, flexibele tijden in overleg
  • 15% personeelskorting
  • voordelige ziektekostenverzekering beschikbaar
  • werken en denken op MBO niveau
  • beheersing van de Nederlandse taal
  • ook beschikbaar voor (koop)avonden/weekends
  • bij voorkeur ervaring als (assistent) storemanager
  • solliciteren op www.werkenbijkik.nl

Waarom het zo leuk is om leiding te geven aan een team van KiK, wat voor mensen we graag in ons midden hebben en waarom we samen zo hard werken lees je in de tekst hierboven!

Plaats
Osdopplein 818 A-C, 5341 Oss
Eerstmogelijke datum indienstreding
vanaf nu
functie
Voltijd
Duur van de overeenkomst
Bepaalde tijd