Skip to main content

Assistent filiaalmanager, 32-38 uur - Amsterdam Osdorpplein

Een energieke sidekick die goed is met collega’s en klanten (m/v, 32-38 uur)

Samen met de filiaalmanager vorm je het geoliede management van de winkel. Nou klinkt ‘management’ wat streng, dus we hebben het liever over ‘intensief samenwerken met het team’. Want zo werkt het bij KiK: de winkel is een beetje van iedereen. Jij snapt dat en geeft collega’s de ruimte om te doen waar ze goed in zijn. Zodat alles recht ligt, de schappen gevuld zijn en het team vriendelijk en behulpzaam is naar de klant. Zo haal je samen de doelstellingen voor jullie winkel, zonder dat ook maar één dag dezelfde is.

Het belangrijkste is natuurlijk dat je de filiaalmanager helpt om de winkel zo goed mogelijk te laten draaien. Een goed lopend team vol energie en een smetteloze winkel zijn daarbij het uitgangspunt. Je helpt ook mee met de kassa - inclusief geld tellen - en je houdt de administratie bij. Omdat het team alles is, ben je wanneer nodig op koopavonden en tijdens de weekends in de winkel. Je denkt en werkt op MBO-niveau en spreekt goed Nederlands.

We moeten hier toch even het cliché ‘dynamisch bedrijf’ gebruiken, want het is echt waar: we groeien keihard en doen dat met veel plezier. Bij de inmiddels al 50 KiK-winkels houden we van een fijne werksfeer waar iedereen meedoet en kansen krijgt. Onze teams werken hard, met respect voor elkaar en met veel plezier. Geld verdienen is belangrijk, maar dat moet ook leuk zijn. Mooie extra’s zijn de 15% personeelskorting en de voordelige zorgverzekering. Daar vertellen we je graag meer over als je langskomt. Goed idee? Solliciteer dan nu of bel 040 - 850 45 96 en vraag naar de afdeling HR.

  • 32-38 uur per week, flexibele tijden in overleg
  • 15% personeelskorting
  • voordelige ziektekostenverzekering beschikbaar
  • werken en denken op MBO niveau
  • beheersing van de Nederlandse taal
  • ook beschikbaar voor (koop)avonden/weekends
  • bij voorkeur ervaring als (assistent) storemanager
  • solliciteren op www.werkenbijkik.nl 

Waarom het zo leuk is om in een team van KiK te werken, wat voor mensen we graag in ons midden hebben en waarom we samen zo hard werken lees je in de tekst hierboven!

Plaats
Osdopplein 818 A-C, 1068 TD Amsterdam
Eerstmogelijke datum indienstreding
vanaf nu
functie
Voltijd
Duur van de overeenkomst
Bepaalde tijd