Skip to main content

Allround winkelmedewerker, 20 uur

Het team heeft nog plek voor een enthousiaste aanpakker (m/v, 20 uur)

 

Zó veel plekken om te werken… waarom dan bij KiK? Omdat onze winkel straks ook een beetje jóuw winkel is. Je gaat samen met leuke collega’s dingen aanpakken, oppakken, beetpakken en daarbij veel meters maken. We zorgen er continu voor dat de winkel er goed uitziet en dat klanten vinden wat ze zoeken. Een beetje conditie heb je dus wel nodig. Lijkt je dat wat? Dan is, vanaf het moment dat je bij ons begint, geen dag meer dezelfde!

Je werkt minimaal 20 uur en je werktijden zijn flexibel, dus altijd in overleg. En wat doe je dan zoal, behalve klanten helpen? We pakken geleverde spullen uit, maken er een alarmlabel aan en geven ze een plek in de winkel. We kijken daarbij steeds goed om ons heen en zorgen dat alles steeds netjes is, want dat vinden klanten fijn - en wij zelf ook. Het is uiteraard belangrijk dat je deze klanten graag en goed/enthousiast/netjes/vriendelijk enz. te woord staat.

We houden van een fijne werksfeer waar iedereen meedoet en kansen krijgt. Collega’s staan voor jou klaar en andersom. Het team werkt hard, met respect voor elkaar en met veel plezier. Geld verdienen is belangrijk, maar dat moet ook leuk zijn. Wat je salaris is, bepalen we op basis van je leeftijd en ervaring. Mooie extra’s zijn de 15% personeelskorting en de voordelige zorgverzekering. Daar vertellen we je graag meer over als je langskomt. Goed idee? Solliciteer dan nu. We zien je graag in onze winkel!

  • minimaal 20 uur per week, flexibele tijden in overleg
  • 15% personeelskorting in onze winkels
  • voordelige ziektekostenverzekering beschikbaar
  • enthousiasme én een goede conditie
  • ook beschikbaar voor (koop)avonden/weekends
  • solliciteren op www.werkenbijkik.nl 

Waarom het zo leuk is om in een team van KiK te werken, wat voor mensen we graag in ons midden hebben en waarom we samen zo hard werken lees je in de tekst hierboven!

Plaats
4901 LH Oosterhout
Eerstmogelijke datum indienstreding
vanaf nu
functie
Deeltijds
Duur van de overeenkomst
Bepaalde tijd