Skip to main content

Comfortabele kleding, leuke motieven - Alles voor de kleintjes

Om onze kleintjes de wereld ongestoord te laten ontdekken, moet babymode er niet alleen schattig uitzien, maar ook bijzonder comfortabel en praktisch zijn. Dat is precies wat de voordelige babykleding van KiK biedt, die het hele jaar door in onze filialen te vinden is.

Babymode bij jou in de buurt

Filiaalzoeker

Naast babymode bieden wij ook een groot assortiment belangrijke basics aan, zoals knuffeldoekjes, bad capes, slabbetjes en nog veel meer.

Niet alleen gemak en comfort spelen voor ons een belangrijke rol, maar natuurlijk ook de kwaliteit van onze producten, want we willen natuurlijk alleen het allerbeste voor jouw baby. Daarom vind je op een groot deel van onze babymode de vermelding dat het om een product van biologisch katoen gaat. Dit product is dan gemaakt van zuiver biologisch katoen. Bovendien vind je in onze winkels het merk Ergee, dat staat voor bijzonder hoge kwaliteit en milieuvriendelijke materialen in een hoogwaardige afwerking.

Kwaliteit vinden wij belangrijk

Vooral als het om babykleding gaat, ligt de kwaliteitsnorm bij ons hoog! Ken je ons kwaliteitsmerk Ergee? Meer informatie over Ergee en onze procedures voor kwaliteitstests vind je in onze rubriek kwaliteit.

Ontdek nu